De færreste ved det, hvis de har stress!

Indre balance skaber ydre balance! Oplever du ubalance over længere tid, kan det være tegn på stress. Hvorfor ikke gøre noget ved det nu?

Typisk skal der et afklaringsmøde eller et mindre forløb til, før du finder ud af, om det faktisk er stress, du har inde på livet.
Uanset om det er stress eller ej, vil du få et bedre liv hvis du er i balance. Du behøver nemlig ikke at have det helt skidt, for at få det bedre!

Jeg tilbyder både individuelle stresscoachingforløb og stress-workshops.

Det siger kunderne om de individuelle stresscoaching forløb:

Gennem de 7 sessioner som jeg var igennem – gik jeg fra at have uro i kroppen og en masse tanker der fløj rundt – til at finde ro i mig selv, at sætte mig selv højest – og fik en forståelse for hvordan alle mine reaktioner, var en måde for kroppen at beskytte mig på. Samtidigt har jeg fået lavet nogle leveregler – så jeg kan undgå at komme i samme situation igen. Anne, Afregningskonsulent, 48 år

Efter blot 7 gange hos Karin var min verden forandret. Jeg var ikke nervøs for at skulle sige ”farvel” til Karin, for jeg viste at jeg havde fundet den rette vej og jeg havde ro helt ind i sindet. Den største bonusgave viste sig som en graviditet! Efter 1,5 år i fertilitetsbehandling var det endelig lykkes at blive gravid. Det er utroligt, hvor meget man kan ændre sin verden på kort tid, ved at arbejde målrettet mod ens mål! Tænk at man på 3 måneder kan gå fra at være helt nede i den mørke kælder og fyldt med stress, til at være bevidst, stressfri og gravid. Karina, logistikkoordinator, 27 år

 Invester i dig selv, og bliv stressfri! Læs om Pias oplevelse på & Bloggen.

Har du lyst til en snak om stress, og undersøge om stresscoaching er noget for dig, så book en gratis samtale nu. 

På arbejdspladsen kan jeg også bidrage positivt, så I kommer ud af stresslignende og stressede forhold:

  • Stress workshop
  • Stress foredrag
  • Stresscoaching 

Kontakt mig for booking og priser – og se mere i menuen “Foredrag”.