Coaching har helt sikkert også givet mig større selvtillid og fået fokus på små ting i den travle hverdag

Mette, sosuassistent – resultat af individuel coaching

Jeg vil meget gerne fortælle lidt om min oplevelse med coaching og har også været meget åben omkring de ting jeg har brugt det til. Og det synes jeg har hjulpet mig.

Jeg blev jo skubbet lidt igang af min mor, men var dog godt selv klar over at jeg havde brug for hjælp. Da jeg ventede mit 3. barn og intet overskud havde til de 2 som jeg havde, min frygt var at ende med en fødselsdepression. Jeg græd mig tit i søvn fordi jeg følte mig som en dårlig mor.

Det virkede meget naturligt at fortælle om de problemstillinger jeg havde i min hverdag, hvor du lyttede til mig og så mange ressourcer i mig selv. Som jeg så også fik fokus på og allerede efter første gang kunne jeg hjælpe andre med lignende problemer.
Det overraskede mig at flere i min omgangskreds havde prøvet coaching eller psykolog. Pludselig følte jeg ikke at jeg var så unormal.
Det var underligt at jeg kunne se på mig selv ude fra og sammen kunne vi finde frem til de løsninger og redskaber som var bedst for mig, og som virkede.
Jeg fandt frem til at sommerfugle var et rart symbol for mig og har dem nu rundt omkring i hele huset. Så når jeg kommer på galt spor og bliver negativ, ser jeg blot på dem og får det derved bedre.

Min hverdag blev noget nemmere efter blot 3 gange og jeg fløj nærmest rundt på en lyserød sky.
Jeg bruger stadig engang imellem at skrive de positive ting ned som jeg har oplevet i løbet af dagen som var et redskab du foreslog.

Jeg vil helt sikkert anbefale coaching og gør det også.
Jeg mener det er sundt at forkæle sin sjæl og det giver et enormt overskud at se på sit liv på en helt ny måde.

Måske er individuel coaching også noget for dig?

Kontakt mig i dag for en gratis indledende samtale.

De bedste hilsner

Karin Holst
Coach, CPCC