HolstCoachingStressDa jeg startede hos dig, var jeg nok lidt skeptisk og jeg blev ret så provokeret, men hvor var det godt. Jeg sender dig jævnligt en venlig og taknemmelig tanke!

Pia, direktionssekretær, i stresscoaching

Dette er afslutningen på en mail som jeg modtog fra Pia, nogle måneder efter hun sluttede et stressforløb. Du kan læse hele hendes hilsen her, og nedenfor kan du også læse hendes tilbagemelding på stressforløbet, umiddelbart efter hun havde gennemført det.

“Kære Karin

Håber du nyder denne dejlige forårstid og det skønne vejr. Her flyver tiden afsted og jeg flyver ret så fornøjet med, og nu synes jeg, det er på tide at sende dig en lille hilsen og en kort opfølgning.

Det går godt! Jeg er belvet rigtig god til at lade arbejde være arbejde, når jeg har fri, og jeg har til dato kun en enkelt gang haft arbejdsopgaver med hjem. Og da kunne jeg efterfølgende konstatere, at det skal jeg ikke igen. Jeg kunne slet ikke finde ud af at slippe det. Skal jeg arbejde ekstra, skal det foregå i virksomheden, så jeg kan tømme mit skrivebord og lukke min dør, når jeg går hjem og dermed lukke arbejdet inde.

Jeg kan af og til opleve nogle af de gamle stresssymptomer (i meget mild grad), men jeg har indtil nu været helt bevidst om, hvornår og i hvilke situationer – typisk der hvor der er en deadline og hvor jeg skal have arbejdsro og ikke får det. Så får jeg sagt fra og så kører det igen. Egentlig opfatter jeg symptomerne som positive, fordi når der de dukker op, ved jeg, at jeg skal finde en anden vej.

Så alt i alt er den positive ånd der stadig og lysten til at udforske er bare blevet større. Og jeg har fået mod på at søge flere udfordringer – fordi lysten og overskuddet er til det. Jeg har i flere år puslet med tanken om mere uddannelse, men ikke haft overskuddet og modet til det. Med opbakning fra min arbejdsgiver skal jeg til efteråret i gang med en grundlæggende uddannelse i projektledelse. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang.

Da jeg startede hos dig, var jeg nok lidt skeptisk og jeg blev ret så provokeret, men hvor var det godt. Jeg sender dig jævnligt en venlig og taknemlig tanke.

Ha’ det nu rigtig godt.”

Venlig hilsen
Pia, direktionssekretær”

Og her kan du læse hvordan Pia oplevede stresscoachingforløbet, og hvad hun har fået ud af det, umiddelbart efter hun havde gennemført det.

“Jeg kom som ked af det, fuld af negative tanker, med uro i kroppen og sindet, uden energi, som et menneske der lod sig styre af andre og de situationer som opstod. Jeg var ikke i stand til at sige fra. Jeg kom som værende ikke-tilstede, fyldt op af følelsen af, at jeg ikke havde mig selv med, hele tiden et skridt foran og alligevel ikke i stand til at nå bussen.

Jeg går som glad, fuld af positivitet, med ro i kroppen og sindet, fuld af lyst og energi til at afprøve og lege med de sider af mig selv, som dukker frem igen. Jeg kan sige fra og vælge til. Og jeg spørger om hjælp. Jeg bruger de redskaber og værktøjer, som ligger lige for og som er lige til at bruge. Jeg handler aktivt ud fra de muligheder der er. Det er MIG, der er styrmanden i mit liv. Jeg er i nuet – hverken foran eller løbende efter bussen, jeg sidder i den og styrer.

Livet skal gribes som det er – lige i det nu, det gribes. Kun i nuet kan jeg handle og styrer gennem de ideer og udfordringer som dukker op.

Vejen til denne erkendelse har været spændende, udfordrende, provokerende på den gode måde, sjovt, og ikke mindst er jeg blevet guidet med medmenneskelighed, respekt og professionalisme”

Kunne du tænke dig at tage hånd om dig, og komme af med din stress, så ring nu og bestil en gratis samtale på 2090 95 20.

Venlige hilsner
Karin Holst