Vi har fået flere ”aha”-oplevelser: Viden om os selv, vores relation, vores ”roller”, vores dæmoner og skytsengle

Gitte & Henrik i parcoaching

Vi har haft stor fornøjelse, glæde og inspiration ved at deltage i relationscoaching for par. Vi ser det som en investering i parforholdet – som at gå til fitness: Vi giver vores parforhold styrke og smidighed, holder det ved lige og forebygger ”skavanker”.

Karin er fantastisk til at motivere – og provokere! – og på en god måde styre samtalerne. Nogle gange kommer vi lidt langt ”ud af en tangent”, hvilket kan være OK, men hvis det ikke er, er Karin god til at få os tilbage på sporet.

Karins tillidsvækkende facon, empati og humor gør, at vi nemt føler os i et meget intimt ”rum”, hvor alt kan siges og hvor eventuelle svære emner, bliver blødt op og gjort håndterbare.

Netop det håndterbare er en af Karins styrker: Når et emne er blevet godt og grundigt skilt ad og set på fra flere vinkler, får hun arbejdet os hen i mod vores egen konklusion i forhold til hvad vi rent konkret og praktisk videre kan gøre.

Vi har fået flere ”aha”-oplevelser: Viden om os selv, vores relation, vores ”roller”, vores dæmoner og skytsengle.
Netop i forhold til rollerne (som vi overhovedet ikke var bevidste om!) har vi nu kunnet se, at oplevelser i fortiden har været baseret på ubevidste roller. Nu har vi en fælles referenceramme, som vi mest joker med, men som bag humoren rummer noget basalt, som potentielt kan udvikle sig til noget problematisk, hvis der ikke er erkendelse om det.

Gitte Toft og Henrik Andersen